1. Днеска е датата на освещаването на нашата Църква в Плевен. Заради това, че днесka е адвентна неделя, това Тържество ще отпразнуваме утре. Светата Литургия ще отслужим утре от 18.00 часа и след нея ще започнем да украсяваме коледната пещера и елхи за Тържество Рождество Христово. Тези от вас, които искат да ни помогнат, поканваме сърдечно.
  2. Днеска честваме четвърта - последна адвентна неделя. Бих искал да припомня и насърча за светата изповед. Исус иска да се роди в нашите сърца, затова нека да Му подготвим място в сърцата ни чрез светата изповед. Всеки ден сме на вашето разположение, преди и след Литургия. Важно е никой да не остане без изповед.
  3. Моля г-жа Магдалена и хористите ни да подготвят песни за Рождество Христово и да се проведе репетиция на енорийски хор.
  4. На 24-събота, Светата Литургия през деня ще отслужим от 10.00 часа преди обяд и на бъдни вечер тържествената Литургия ще отслужим от 2400 часа-полунощ. В Асеново от 19.00 часа вечерта.  
  5. На 25 декември, неделя-Тържество Рождество Христово. Светите Литургии ще отслужим както всяка неделя: от 11.00 ч. и от 18.00 ч. В Асеново от 9.30 часа.
  6. Тази година, празникът на Светото Семейство ще честваме на 30 декември, в петък. Обаче подновяване на брачните обещания на семейните двойки ще направим в неделя, на 8 януари, по време на Светата Литургия от 11.00 часа и след нея почерпка за всички. Който би искал се включи и да донесе нещо за почерпка, предварително Ви благодарим.  
  7. След малко, след тази Литургия ще се състои среща със пасторален съвет.

Желаем Ви благословена неделя и седмица!

о. Евгений Ружански

                                                                                                Енорийски свещеник